Керамични ножове

Омръзна ли ви всеки нож който хванете под ръка да има нужда от заточване? Дразните ли се когато видите, че любимият ви нож е започнал да ръждясва?

Керамичните ножове са решението на вашият проблем !

 

Каква е нашата оферта?

Вземете промоционален комплект от керамичен нож с

дължина на острието 7,5см и керамична белачка

вместо за 39.99лв само за 33,99лв!

 

Вие получавате керамичен нож с гарантирано качество на най-ниската цена въобще.

Ако намерите по-ниска цена на друго място ще ви подарим още един комплект към поръчката ви, но повярвайте това няма да се случи!

Можете да си изберете един от тези цветове…

Керамични ножове

Побързайте защото количествата са ограничени и само 200 броя ще бъдат продадени на промоционалната цена!

или поръчай по телефона 0897-90-67-13

……………………………………………………………………………………

Каква е разликата между обикновените и керамичните ножове?

Разлика между керамични и обикновени ножовеОт физичната формула се вижда ясно, че колкото по малка е площа, толкова по малка сила ще е нужна за да се приложи налягане върху равнината или по-просто, колкото по,остър е ножът ви толкова по-лесно ще  режете с него. Керамичните ножове се изработват по специална технология, на високо температурно изпичане и щамповане с мощни преси. Поради това керамичните ножове запазват години наред качествата си тоест не е нужно да ги заточвате, те са много твърди и не се износват и не корозират за разлика от металните ножове.

Керамични ножове в кухнята – приложение и предимства.

Защо трябва да имате керамични ножове в кухнята си?

Вече няма хора които да не знаят за преимуществата на керамичните ножове пред конвенционалните метални, които се износват сравнително бързо и имат честа нужда от подостряне. Един такъв нож ще ви донесе невероятен комфорт и сигурност във всеки един момент. Вие няма да имате проблем да отрежете каквото и да е където и да е. Както знаете рязането на продукти върху керамични съдове, чинии и други подобни силно затъпява острието на металният нож. Това не важи за керамичните ножове, те са по твърди и износоустойчиви дори и от порцелана. Предимства:

  • Не се затъпяват години наред
  • Не ръждясват
  • Можете да режете върху всякакви повърхности (изключение правят диамантените)
  • Почистват се изключително лесно
  • Улекотени и много по-удобни

Недостатъци:

  • Поради по-голямата си твърдост вероятността да се счупят при странични натоварвания е по-голяма! Това другите ви го спестиха нали? Но не се притеснявайте, нашите ножове са изключително здрави и това е почти невъзможно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>